About the secret

Ha,ha!Chiar credeai ca iti voi spune despre secret?Daca da,atunci te-ai inselat amarnic.De ce ti-as spune despre el?Nu e in beneficiul nimanui.

Mai bine stai acolo linistit si bucura-te de cafeaua ta.Sau mai bine,du-te la un muzeu de arta si stai in fata unui tablou ore in sir pana cand cineva te observa.

Cine stie?Poate vei intalni o persoana care va face parte din viata ta pentru totdeauna.Un prieten,un iubit…Absolut nimic nu e exclus.

Hmm…Daca nu iti place arta(si trebuie sa recunosc,m-as simti tradata daca o urasti),atunci du-te la o cafenea draguta din apropierea unui punct turistic din orasul tau,sau cel putin la una care sa fie frecventata de multi tipi draguti.

Ah,era sa uit! Eu sunt Anna Richards,daca nu ati observat asta deja.Sunt sigura ca te intrebi: “E romanca?”

Raspunsul meu e da.Totusi,cum sa va explic mai clar situatia?

Parintii mei au divortat cand aveam 13 ani,iar eu am ramas in custodia mamei.Ea s-a recasatorit trei ani mai tarziu,bine inteles,cu un englez.Asta e o poveste lunga,dar ideea e ca mi-am schimbat numele si ca m-am mutat in Anglia de abia cand aveam 19 ani.

Recunosc,Londra e un oras extraordinar,iar oportunitatile sunt mult,mult mai mari.Sunt stuenta la  King’s College London-Genetics & Molecular Medicine,am un job part-time,iar in restul timpului invat,sunt prin oras,prin campus,cu prietenii,sau la inot.

Advertisements

8 thoughts on “About the secret

  1. Wow…superb!Iti pot imprumuta si eu viata pentru 1 ora? Glumesc,nu cred ca ai vrea sa faci asta :)) Oricum,si eu as vrea sa merg in alta tara la facultate,de preferat Suedia,Anglia sau Germania :D.Ma bucur ca te-am descoperit!Tine-ti secretul,e cel mai important ca nimeni sa nu stie pentru ca stii tu…two can keep a secret if one of them is dead si nu vreau victime pe aici :))

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s