Prolog

Pasarea statea pe una dintre crengile ciresului si cerceta din priviri zona.Se apropie incet de varful crengii,apoi,cu o finete imposibila,ridica aripile si isi lua zborul din copac.Se indrepta spre ceruri,facu cateva piruete in aerul rece de noiembrie si se indrepta cu viteza luminii catre un pod scaldat in valuri de frunze.Scoase un ciripit lung,ca si cum ar casca,iar in cele din urma plonja deasupra apei.

Emma privea tot acel joc al pasarii cu o atentie desavarsita.In timp ce se balansa in fata si-n spate pe leaganul scartaind,bereta ei bleu-marin cazu in nisipul de sub ea.Se ridica incet,fara sa o calce,o ridica,apoi o scutura rapid.Si-o aranja usor pe cap  si se uita la ceas.

Era trecut de doua jumatate,iar Ashley nu era inca acolo.Astepta deja de un sfert de ora,iar in parc erau numai copii mai mici ca ea.Ce era in gandul lui Ashley cand a rugat-o sa o astepte acolo?Pentru Emma,asta era un mister.

Timpul trecea foarte incet,o secunda parand un minut.Se uita din nou la ceas.Limba aurita nici macar nu se obosi sa se miste din loc.Numara secundele pentru o perioada relativ scurta de timp,dar fu intrerupta de o voce din spatele ei.

-Em,sunt aici!striga cu exasperare Ashley,care isi dadea la o parte o suvita satena care fusese dusa de vant pe fata ei.

-Ai intarziat,suspina Emma.

Advertisements

6 thoughts on “Prolog

  1. Pingback: I have no idea what I’m doing…Kidding :)) | The Secret of Anna Richards

  2. Imi place mult descrierea!Era ca un film care se derula in fata ochilor mei si totul a prins viata.Pur si simplu!Ma intreb ce e cu ele doua,trebuie sa fie ceva,nu?Astept un capitol mai amplu si mai plin de idei frumoase ca asta.

  3. Hmmm, interesant ! Imi place, pare promitator *
    P.S : Am descoperit blogul tau din curiozitata si imi place extrem de mult ! Viata ta e ca o aventura (da ,stiu, ca e cu fata asta ?) Londra e minunata btw, chiar daca nu e ceea ce multi s-ar astepta , imi pare bine ca am prins si eu cateva zile cu soare, ca acum vad ca e mohorat tot timpul !

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s